Detta ingår i vår

Stugservice

Ett brett sortiment av tjänster för att täcka samtliga behov

Oavsätt omfattningen på städningen: avresestäd, flyttstäd, storstäd, hemstäd etc, så har vi resurserna och kunskapen för ett fläckfritt utförande. Unna dig ett skinande rent hem. Boka nästa städning med oss!

Fönsterputs

Känslan att kunna blicka ut över Sälenfjällets vackra natur är svårslaget. Låt inte fläckiga och flammiga fönster hindra dig ifrån detta. Låt oss putsa dina fönster för en klar vy utöver Sälen.

Hyr du ut din stuga och behöver hjälp med incheckningarna av nya gäster? Behöver du hjälp med insläpp av hantverkare eller annan servicepersonal? Vi tar hand om nycklarna och logistiken kring det! 

Snöfallet kan komma fort och oväntat. Vi är flexibla och nära till hands när det behövs. Kanske behöver ni ha det skottat dagen innan ni anländer? Eller har ni blivit insnöade? Vi hjälper er!

Vi har en lång erfarenhet av uthyrning av fjällstugor. Tillsammans med er så kommer vi överens om ett upplägg skräddarsytt efter era behov. Vi ger er full inblick och ägandeskap i den grad som passar er.

Trädgårdsarbeten

Gräsklippning, Ogräsrensning eller tunga lyft? Vi kan hjälpa till med det mesta oavsätt omfattningen på arbetet. Låt oss sköta trädgårdsarbetet!

Låt oss hålla ett vakande öga över ditt boende medans du är borta. Det kan handla om att vi reglerar din energiförbrukning, fyller på mat innan eran ankomst eller rutinmässiga besök. Upplev lugnet redan idag!

Har du en att-göra-lista med små projekt som ska göras hemma? Allt från att montera ihop möbler till bygga trall. Bocka av listan med oss idag!

Saknas något?

Något som inte står med på listan? Ingen fara! Våra arbetsområden och kunskaper är breda. Tveka inte på att kontakta oss! 

Special erbjudande

15% Rabatt För Nya Kunder

Ange koden: PAULIN15